Arena'dan çeve kirliliği

Cebeci Şehir Parkı'ndaki halı sahanın üstünü tenteyle kapatmasına vatandaşlar büyük tepki gösteriyor

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'ne ait Sultangazi Cebeci Şehir Parkı'nda Arena Spor Tesisleri'nin işletttiği halı sahanın üstünü tenteyle kapatmasına vatandaşlar büyük tepki gösteriyor.

Gelişi güzel yapılan üst kapamanın parkın görünümü engellediğini ileri süren bölge halkı çevre kirliliğine neden olan bu uygulamadan işletme sahibinin en kısa zamanda vaz geçmesini istiyorlar.

Doğal görüntüyü bozmaya hiç kimsenin hakkının olmadığını ifade eden vatandaşlar Cebeci Şehir Parkı'nın en kısa zamanda eski haline getirilmesini beklediklerini söylediler.

Reklam
Reklam

Yapılan yanlış uygulamadan bir an önce vaz geçilmesini isteyen mahalle sakinleri aksi takdirde imza kampanyası başlatacaklarını ifade ediyolar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz