Arguvan İlçesi'nin Vizyonu Masaya Yatırıldı

Bilim Yolu Eğitim, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) İlçe çalıştayları programı kapsamında Arguvan İlçesi'nin vizyonunu masaya yatırdı.

Bilim Yolu Eğitim, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) İlçe çalıştayları programı kapsamında Arguvan İlçesi'nin vizyonunu masaya yatırdı.

Arguvan Lisesi Toplantı Salonu'ndaki çalıştaya, İlçe Kaymakamı Zafer Oktay, Belediye Başkan Vekili Ali Ekber Asiltürk, BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Merkez üyeleri Mikail Özkaya, İsa Akgül, Berkant Gezer ve Murat Aşan, il genel meclis üyeleriyle bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaymakamlığın da desteklediği çalıştayda, ilçenin öncü sektörleri, gelişim eksenleri, yatırım imkanları, potansiyel zenginlikleri, sorunları ve proje teklifleri ele alındı.

Reklam
Reklam

BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Gezer, BİLSAM'ın çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Gezer, çalıştaylarla ilçelerin sorunlarını tespit etmek, sorunlara yönelik çözüm önerileri ortaya koymak, durum tespiti ve analiz yapmak ve kurumlara yardımcı olmayı amaçladıklarını vurguladı.

Kaymakam Oktay da çalıştayın Arguvan'ın potansiyellerini ve gelecek stratejilerini tespit etmek adına önemli olduğunu kaydetti.

Muhabir: Ramazan Taştaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: