Arguvan'da "Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri Semineri"

Malatya'nın Arguvan ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan personele "Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri Semineri" verildi.

Malatya'nın Arguvan ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan personele "Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri Semineri" verildi. Arguvan Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde konuşan Malatya İl Sosyal Etüt Proje Müdürü Ramazan Batur, kişinin davranışlarına temel olan ahlak ilkelerinin tümüne etik adı verildiğini söyledi. Batur, "Etik, insanlara işlerin nasıl yapılması gerektiğini belirlemede yardımcı olan kılavuzdur. Etik, aynı zamanda bir süreçtir. Bu süreçte karar alırken ve uygulamayı yaparken, belirli değerlere bağlı kalınarak hareket edilmesi gerekiyor. Kamu hizmeti, kamu görevlileri için emanettir ve bu emanetin en iyi şekilde yerine getirilmesi gerekiyor" dedi. Seminere, ilçede görev yapan daire amirleri, okul müdürleri ve memurlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: