Arguvan'dan Kısa Kısa

Malatya Kızılay Kan Merkezi, Arguvan'da kan bağışlarını kabul etti.

Malatya Kızılay Kan Merkezi, Arguvan'da kan bağışlarını kabul etti.

Kaymakam Zafer Oktay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Memi ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Aladağ da Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kızılay ekibi, ilçede bir günlük çalışma sonucu 13 ünite kan topladı. Ekipte yer alan doktor Mesut Akyüz, bağışlanan her bir ünite kanın bir hayat kurtaracağını söyledi.

-Öğretmenlerin toplantısı-

Eğitim-Bir-Sen Arguvan Temsilciliği'nin düzenlediği etkinlikte, öğretmenler ilçede görev yapan 11 stajyer öğretmenle bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Etkinlikte stajyer öğretmenlere, öğretmenlerin hatıralarının yer aldığı "Kelebeğin Rüyası" adlı kitap hediye edildi. Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Yasin Demirel, yaptığı konuşmada, öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu belirterek, bir öğretmenin öğrencilerinin gözlerindeki ışıltıyı hiçbir şeye değişmeyeceğini ifade etti.

Muhabir: Ramazan Taştaş / Yeter Erdine

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: