Arguvanlılar hizmetten memnun

Arguvan ilçesinde yaşayan vatandaşlar Arguvan Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ederek yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’a teşekkür ettiler.İlçede yıllardır yaşanan yol sorunun çözüme kavuştuğunu bunun yanında insanlar arasında birlik ve beraberlik ortamının sağlandığını kaydeden vatandaşlar ilçe halkının sevgisini kazanan Başkan Kızıldaş’ın hizmetlerinin kendilerini mutlu ettiğini söylediler.Kızıldaş ile birlikte ilçenin daha güzel bir hale geldiğini dile getiren vatandaşlar, hayata geçirilen projelerle ilçenin aynı zamanda modernleştiğini aktardı.

Arguvan ilçesinde yaşayan vatandaşlar Arguvan Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ederek yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’a teşekkür ettiler.
İlçede yıllardır yaşanan yol sorunun çözüme kavuştuğunu bunun yanında insanlar arasında birlik ve beraberlik ortamının sağlandığını kaydeden vatandaşlar ilçe halkının sevgisini kazanan Başkan Kızıldaş’ın hizmetlerinin kendilerini mutlu ettiğini söylediler.
Kızıldaş ile birlikte ilçenin daha güzel bir hale geldiğini dile getiren vatandaşlar, hayata geçirilen projelerle ilçenin aynı zamanda modernleştiğini aktardı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz