Arhavi Belediye Başkanı Hekimoğlu: "Arhavi'nin Geleceği, Geçmişinden Daha Iyi Olacak"

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi'nin geleceğinin, geçmişinden daha iyi olacağını bildirdi.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi'nin geleceğinin, geçmişinden daha iyi olacağını bildirdi.

Hekimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Doğu Karadeniz'in şirin ilçesi Arhavi'nin, fiziki açıdan son dönemlerde yapmış olduğu atılımlarla adından sık sık söz ettiren önemli ilçelerden biri haline geldiğini belirtti.

Şehrin en temel sorunları olan içme suyu ve kanalizasyonun çözüme kavuşturması için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Hekimoğlu, şunları kaydetti:

"Yıllarca sorun yumağı haline gelen bu durumun belli bir noktaya getirilmesi çok önemliydi. Belediye olarak bu sorunları çözmek için titiz bir çalışma içindeyiz. Arhavi bundan sonraki süreçte gerek ilçe dışından gelen vatandaşlara, gerekse ilçe halkına farklı yüzünü gösterecek. Büyük ve önemli projeleri bitme aşamasına getirdik. Mevcut devam eden projelerin yanında, 2013 yılı başlarında start vereceğimiz sahil dolgu alanı çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarına başlanacağız. Mahalle yollarını betonlama işleri de devam ediyor."

Reklam
Reklam

Hekimoğlu, bundan sonraki süreçte Arhavi'nin değişim ve dönüşümünü hedeflediklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"İlçemize ekonomik rahatlamayı, sosyal refahı kazandırmanın gayreti içindeyiz. Arhavi'ye Sanat ve Tasarım Fakültesi kazandırdık. Yakın zamanda bu proje hayat bulacak. İlçenin her sorunu bizim sorunumuzdur. Ben ve ekibim laf değil, iş üretiyoruz. Mevcut projelerimiz ve kamu yatırımlarımızın yanında 2013 yılında önemli kentsel dönüşüm çalışmalarımız neticesinde Arhavi'ye herkes gıpta ile bakacak. Söz verdiğimiz hizmetleri tek tek hayata geçiriyoruz. İddia ediyoruz Doğu Karadeniz'in şirin ilçesi Arhavi'yi modern, çağdaş ve yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Arhavi'nin geleceği, geçmişinden daha iyi olacak."

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: