Arhavi Belediyesinin Altyapı Çalışmaları

ARTVİN (AA) - Arhavi Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yürütülen şehir içerisindeki cadde ve sokaklardaki altyapı hizmetleri devam ediyor.

Arhavi Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yürütülen şehir içerisindeki cadde ve sokaklardaki altyapı hizmetleri devam ediyor. Boğaziçi Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Rafet Bayraktar Caddesi girişindeki köprüye kadar olan bölümde beton çalışması, kalan kısımlara ise kilit taşı döşeme çalışması yapılıyor. Bununla birlikte cadde genişletme ve çevre düzenlemesinin yapılması ile bölge daha estetik ve modern bir görünüme kavuşmuş olacak. Çalışmaların diğer cadde ve sokaklarda da sürdürüleceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz