Arhavi TSO, 700 Aileye Yardım Yaptı

Artvin’in Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) milli eğitim ve muhtarlıklar tarafından tespit edilen 700...

Artvin’in Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) milli eğitim ve muhtarlıklar tarafından tespit edilen 700 aileye 35 bin TL'lik yardım malzemesi dağıttı.

Arhavi TSO Başkanı Atıf Kesim, yardım malzemelerini ihtiyaçlı ailelere dağıtmalarının sevincini yaşadıklarını ifade ederek, "Üst kuruluşumuz TOBB tarafından artık geleneksel hale getirilen yardım malzeme dağıtımında bu yıl da odamıza 35 bin TL gönderilmiştir. Odamız Yönetim Kurulu ve meclisimizle yaptığımız toplantıda yardımın tamamını muhtarlıklar kanalı ile tespit ettiğimiz ailelere dağıtmaya karar verdik. Dağıtımımız devam ediyor.” bilgisini verdi.

Reklam
Reklam

Atıf Kesim yardım paketlerinde çeşitli gıda maddeleri bulunduğunu ifade ederek, "İhtiyaçlı ailelerimize bir nebze de olsa yardımda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yardımların dağıtımında destek veren muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz