Arhavi'deki Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

ARTVİN (AA) - Arhavi İlçe Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçede parke taşı döşenen bir caddede incelemelerde bulundu.

Arhavi İlçe Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçede parke taşı döşenen bir caddede incelemelerde bulundu. Arhavi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, ilçedeki bazı cadde ve sokakların modernizasyonu amacıyla yapılan iyileştirme ve parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Ekiplerin bu çerçevede ilçenin Musazade Mahallesi Sıtkı Gürkan Caddesi’nde parke taşı döşeme çalışması yaptığı kaydedildi. Belediye Başkanı Hekimoğlu da bu caddede incelemelerde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, ilçede ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokakların iyileştirilerek estetik bir görünüme kavuşturulacağını söyledi. Modern şehircilik anlayışıyla çalıştıklarını anlatan Hekimoğlu, söz konusu caddedeki çalışmaların tamamlanması sonrası diğer cadde ve sokaklarda da benzer çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: