Arhavi'li iş adamı konuklarını ağırladı

Ünlü iş adamı MNG Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, çok özel konuklarını Kale Mahallesi’ndeki konutunda ağırladı.

Arhavi’nin, yetiştirmiş olduğu ünlü iş adamı MNG Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, çok özel konuklarını Kale Mahallesi’ndeki konutunda ağırladı.

Heyette İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Rize Valisi Nurullah Çakır, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ziraat Bankası Genel Müdürü ve Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, TV8 Genel Yayın Yönetmeni ve MNG Holding Yönetim Kurulu Üyesi Abiş Hopikoğlu, iş adamları, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, eski belediye başkanı Vasfi Kurdoğlu, AK Parti Arhavi İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve MNG Karadeniz Bölge Koordinatörü Kenan Özyazıcı yer aldı.

Reklam
Reklam

Kale Mahallesi’ndeki konutunda davetlilerle tek tek ilgilenen Mehmet Nazif Günal, onlara özel olarak hazırlattığı yöresel yemeklerimizden ikramda bulundu. Laz böreği ve lahana türü yemeklerin bolca olduğu masada özellikle bahçesinde ve mandırasında yetiştirdiği bitkisel ürünlerin yanında hayvansal gıdalardan oluşan peynir ve muhlama (minci) dikkat çeken ayrıntı idi. İ.B.B. Başkanı Kadir Topbaş yöresel mutfağımızdan oluşan yemeklerle özellikle ilgilendi.

Baba ocağı Arhavi’de olmaktan büyük bir mutluluk ve haz duyduğunu belirten Mehmet Nazif Günal “ Burası benim memleketim, fırsat buldukça gerek ailemle gerekse eş dost ve arkadaşlarımla birlikte bir arada olmanın ve huzurlu ortamdan çok mutlu oluyorum. Arhavi’ye her geçen gün yeni yüzler, yeni devlet büyüklerini misafir edeceğiz. Büyüyen ve güçlenen bir Arhavi’yi oluşturmak en temel görevimiz. Gerek devlet eli ile gerekse bizler gibi iş adamların bir araya gelip hep birlikte Arhavi ortak paydasında seferber olmalıyız. Saygın, dürüst, çalışan ve iyi niyetli bir belediye başkanımız var. Kendisi 4 yıl içerisinde Arhavi’de çok önemli başarılara imza attı ve atmaya da devam ediyor. Böyle memleket sevdalısı genç kardeşimize destek vermekten her zaman mutluluk duyarız. Bu gün burada bulunan çok değerli konuklarımızla bir arada olmaktan onur duydum. Kendileri ile Arhavi’yi konuşacağız. İnşallah Arhavi’ye her alanda daha farklı güzellikler katarız” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşma esnasında bir ara söz alan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş “Arhavi’yi çok yakından takip ediyorum. Belediye Başkanı kardeşimle zaten sık sık görüşme içerisindeyiz. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de kendisine desteğimiz sürecektir. Türkiye’nin ve dünyanın tanınmış iş adamlarını bağrından çıkaran Arhavi ilçesine gıptayla bakıyorum. Coşkun Bey’le görüşmemizde ilçeyi adeta şantiyeye çevirdiklerini söyledi. Türkiye’nin birçok büyük belediyelerin dahi yapmaya cesaret edemediği çok önemli iki projeyi, İçme suyu ve kanalizasyon projelerini hayata geçirmesi takdire şayan bir durumdur. Kendisini baş başa iken de tebrik ettim, huzurunuzda da tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye’nin önemli simalarının bulunduğu ve Mehmet Nazif Günal tarafından ağırlanan konuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu kendileri ile özel olarak ilgilendi. Arhavi hakkında bilgiler veren başkan Hekimoğlu, başta Günal olmak üzere tüm misafirlere Arhavi de yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Oldukça sıcak geçen sohbette Arhavi’nin geleceğini tartıştılar. Hizmetler devam edeceği konusunda görüş bildiren başkan Hekimoğlu, “ Çok saygın büyüklerimizle bir aradayız. Arhavi’de ve özellikle saygıdeğer büyüğümüz, abimiz Mehmet Nazif Günal Bey’in konağında kendilerini görmekten gurur duydum. Desteklerini her ortamda bizden esirgemeyen MNG Holding sahibi Mehmet Nazif Bey’in bizlere emeği ve katkısı çoktur. Hemşerimiz Sayın Kadir Topbaş Başkanımla birlikte çok önemli çalışmalara imza attık, göreve geldiğimizden bu yana sürekli temas halindeyiz, aynı şekilde yine hemşerimiz olan Ziraat Bankası Genel Müdürümüz Hüseyin Aydın Bey’le de sıcak dostluğumuz ve muhabbetimiz devam etmektedir. Gerek TİM Başkanımız Sayın Mehmet Büyükekşi, gerekse Rize Valimiz Nurullah Çakır bey olmak üzere tüm diğer misafirlerimizin de aramızda olmasından mutluluk duydum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: