Arıca: ''Ligi ilk 10 içinde bitirmek istiyoruz''

Gaziantepspor teknik direktörü Erdoğan Arıca, ligi ilk 10 içinde bitirmek istediklerini söyledi.

Arıca, Kamil Ocak Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, haftayı karlı kapatan ekiplerden biri olduklarını, Sakaryaspor maçını galibiyetle kapattıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Maçta geriye düşmelerine rağmen iyi oynayarak hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Arıca, "Bu maçta alacağımız puan ya da puanlar çok önemliydi. Geriye düşmemize rağmen 2-1 kazanmasını bildik" dedi.

Bu hafta sonu oynayacakları Antalyaspor maçını "mutlak kazanmaları gereken bir maç" olarak değerlendirdiklerini ifade eden Arıca, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Bu maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Cumartesi günü son idmanımızı yapıp kampa gireceğiz. Sakaryaspor galibiyetinin ardından oynayacağımız Antalyaspor maçı büyük önem kazandı. Mutlak kazanmamız gereken bir maç. Rakibimiz özellikle ikinci yarıda çok iyi bir performans sergiledi. Aslında rakibin değil bizim ne yapacağımız çok önemli. O gün takımımız iyi oynamalı. Futbol sonuçta üç ihtimalli bir maç. İyi sonuç almak için her şeyi yapacağız. Antalyaspor ikinci yarının en iyi ekiplerinden biri. Ligde herkes herkesi yenebiliyor."

Antalyaspor maçını kazanmaları halinde sıralamada daha iyi bir yere geleceklerini ifade eden Arıca, "Ligde hedefimiz ilk 10 takım içinde yer alabilmek. İşte Vestel Manisaspor örneği önümüzde duruyor. İkinci yarı sıfır çektiler. Bu nedenle iyi olmalıyız, rahat olmalıyız, maç kazanmalıyız. Antalyaspor maçı bu nedenle çok önemli. Rehavete girmeden, heyecan yapmadan rakibimizi yenerek, daha güvenli bir yere gelmek istiyoruz" diye konuştu.

-PARA LAFI KONUŞMAM-
Gaziantepspor'la telefonda konuşarak anlaştığını, bugüne kadar yönetimle para lafını ağzına almadığını anlatan Arıca, sözlerini şöyle sürdürdü:

Reklam
Reklam

"Beni bilenler bilir. Gaziantepspor'a güvendiğim için sözleşme bile imzalamadan takımın başına geçerek çalışmaya başladım, 15 gün sonra da sözleşme imzaladım.

Kulüple 1,5 yıl opsiyonlu sözleşme imzaladım. Burada çalışmak istediğim için para konuşmadan geldim ve çalıştım. Şu ana kadar herkes gereğini yerine getirdi. Buraya gelirken 'acaba' diye düşünmedim. İşini iyi yapıyorsan para zaten sorun olmaz. Mukavelem 1,5 yıl opsiyonlu. Şu an için erken ama tabii yeni sezonda da Gaziantepspor'la devam etmek istiyorum. "

Arıca, altyapıdan Fahri ve Zafer'i (A) takımına davet ettiğini, teknik kapasitesi yüksek her iki oyuncuyu da kırmızı-siyahlı renklere kazandırmak amacında olduğunu belirterek, "Yetenek kadar karakter de önemli. Biz onlara yardım edeceğiz onlar da bize yardım edecekler. Yaşam biçimleri futbol olacak, futbol düşünecekler" dedi.

Arıca, Gaziantepspor'da çalıştığı dönemde hep başarıyı yaşadığını vurguladı.

Arıca, kırmızı kart cezalısı olan Özgür Volkan ile sakat olan Faruk'un dışında eksik oyuncusu bulunmadığını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam