"arıcılık, Bal Üretimi Ve Kalitesinin Arttırılması" Projesi

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından desteklenen ve İmamoğlu İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından...

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından desteklenen ve İmamoğlu İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Taşı Toprağı Ballı Uluçınar Köyü; Arıcılık, Bal Üretimi ve Kalitesinin Artırılması’ projesi kapsamında çiftçilere eğitim verildi.

İmamoğlu ilçesinin Uluçınar Köyü’nde gerçekleşen eğitimlere, İmamoğlu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cumali Koca, Adana Arıcılar Birliği Başkanı Ahmet Turan Otlu, İmamoğlu Arıcılar Birliği Başkanı Ali Arı ve Uluçınar Köyü çiftçileri katıldı.

Reklam
Reklam

Proje kapsamında katılımcılara eğitmenler tarafından uygulamalı olarak arıcılık, bal üretimi ve balın kalitesinin artırılmasına yönelik teknik bilgiler verildi. Ayrıca projeden faydalanan her çiftçiye 30 adet arılı kovan verilerek, arıcılık ile ilgili tüm ekipman ve malzeme ihtiyaçları karşılandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: