Arif Erdem: 10 kişi kalınca rakip maçı kazandı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, Galatasaray karşısında Webo'ya hakemin çok basit kırmızı kart...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, Galatasaray karşısında Webo'ya hakemin çok basit kırmızı kart gösterdiğini söyledi.
Takımın deplasmanda Galatasaray'a 4-1 mağlup olduğu karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan genç hoca, "Galatasaray'a Arena'da 4-1 mağlup olduk. Galatasaray'ı kutlarız. Maça iyi başlamak istiyorduk ve iyi de başladığımızı düşünüyoruz. Galatasaray'ın üzerimize gelmesiyle golü buldular. Bizde hemen gole cevap verdik. Oyun ortada giderken oyun anlamında iyi savunup kontraataklarda gol bulmak istiyorduk. Pozisyonlar buluyorduk. Webo'nun atılması planlarımız bozdu. Bir kırmızı kart bu kadar ucuz olmamalıydı. 10 kişi kalınca Galatasaray ikinci yarı golleri buldu ve maçı kazandı" diye konuştu.
Bir gazetecinin "Kırmızı kart gören oyuncunuz Webo ile konuştunuz mu ?" demesi üzerine Arif Erdem, şunları söyledi:
"Webo, öyle kasıtlı olarak faul yapacak birisi değil. Zaten devre arasında ekrandan baktım kasıtlı bir basma yok. Arada kalan topa gayri ihtiyarı hamle yapınca Semih'in ayağına basıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor olunca kırmızı kart çok kolay çıkıyor. Aynı hareketi Kazım Kazım yaptı hakem ona sarı kart verdi. Tabi ki mağlubiyeti buna bağlamıyorum. Büyük takımları yenerken hakemleri de yenmeniz gerekiyor."
Arif Erdem, ara transfer döneminde Doka'nın eski takım arkadaşı Tom'u aldıklarını hatırlatarak, "Başka transfer düşünmüyoruz. Mevcut kadromuzla yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz