Arif Erdem Derbi Maçta Iyi Oynayanın Kazanmasını Istedi

Milli Takım ve Galatasaray’ın tanınmış futbolcusu Arif Erdem, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Yavuz Selim Koleji öğrencileriyle...

Milli Takım ve Galatasaray’ın tanınmış futbolcusu Arif Erdem, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Yavuz Selim Koleji öğrencileriyle bir araya geldi. Okulun Futsal Kulubü öğrencileri tarafından yılın spor yorumcusu seçilen Arif Erdem, hayat tecrübelerini anlattı, soruları cevapladı. Erdem, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbi maçı iyi oynayanın kazanmasını diledi.

Yavuz Selim Koleji beden eğitimi öğretmeni ve Futsal Kulübü sorumlusu Cumhur Kızılateş, “Öğrencilerimiz Arif Erdem’i yılın spor yorumcusu seçti. Bizler de sporun önemini kavratmak, sporu sevdirmek için her ay düzenlediğimiz kariyer günlerine kendisini davet ettik. Bizi kırmadığı için kendilerine okulumuz adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Açıklamaları öğrenciler tarafından ilgiyle dinlenen futbolcu Arif Erdem, “Böyle muhteşem bir okula gediğim için çok mutluyum. Sizlerde Türkiye’nin geleceğini görüyorum.” diye konuştu. Annesinin duasını almadan ve elini öpmeden maça çıkmadığını belirten Erdem, iyi insan olmanın öneminden söz etti.

Manchester United’a attığı golün hayatının dönüm noktalarından biri olduğunu kaydeden Erdem, futbolculuk kariyerinde kendisini en çok zorlayan defans oyuncusu olarak Beşiktaşlı Recep’i gösterdi. Hafta sonu oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe derbisinde iyi oynayanın kazanmasını isteyen Erdem, örnek aldığı futbolcu olarak Cüneyt Tanman’ı gösterdi.

Arif Erdem, program sonunda yılın spor yorumcusu ödülünü Kütahya Valisi Kenan Çiftçi’den aldı. Yavuz Selim Koleji Müdürü Adem Kütükçü, Arif Erdem’e teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti. Bir futbol efsanesi ile bir araya gelme fırsatı bulan Yavuz Selim Koleji öğrencileri, fotoğraf çektirip forma imzalatmanın mutluluğunu yaşadı.

Arif Erdem, daha sonra Tavşanlı Sanayici ve İşadamları Derneği’nde genç iş adamları ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: