Arif Erdem: Girdiğimiz pozisyonlaır değerlendirsek Beşiktaş'ı yenerdik

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, Beşiktaş karşısında girelen pozisyonları değerlendiremeyince sahadan bir puanla...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, Beşiktaş karşısında girelen pozisyonları değerlendiremeyince sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.
Takımın Fi-Yapı İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, "Maça iyi başladık. Beşiktaş 3-4 haftadır iyi bir çıkış yakalamıştı. Biz de 2-3 haftadır iyi oynuyorduk ama bunu skora yansıtamıyorduk. İyi mücadele ettik. Beşiktaş'a karşı iyi pozisyonlar yakaladık ancak bunları atamadık. Eğer girdiğimiz pozisyonları atsaydık buradan üç puanla ayrılıdık. Yine Beşiktaş gibi bir takımdan alınan bir puan iyidir." diye konuştu.
Basın toplantısına katılan Gökhan Süzen de, Beşiktaş karşısında alınan bir puanın iyi olduğunu söyledi. Gökhan Süzen, "İki formda ekibin karşılaşması olacağı belliydi. Son haftalarda iyi oynuyorduk fakat bunu skora yansıtamıyorduk. Biz de iyi oynadık. Birçok pozisyona girdik. Duran toptan bir gol yedik. Ben oyuna girdiğim andan beri gol atacağımıza inanıyordum. Sonuçta beraberlik golünü attık. Buradan bir puanla ayrılıyoruz güzel oldu. Artık Sivasspor maçını düşünmemiz gerekiyor." dedi.
Can Arat da, Fi-Yapı İnönü Stadı'nda bu kez taraftar baskısıyla karşılaşmadıklarını söyledi. Can, "Bu statta rakip takımın taraftarı herkesi baskı altına alıyor. Ancak bugün o baskı beklenenden uzaktı. Daha baskılı bir Beşiktaş bekliyorduk. İlk yarı net pozisyonlarımız var. Galip gelebileceğimiz pozisyonnlar yakaladık. Galip de gelebilirdik. Alınan sonuç iyi ama üç puanı hak eden taraf bizdik." diye konuştu.
Şike soruşturması nedeniyle zor günler geçirdiğini ifade eden genç oyuncu, "Kayserispor maçında istenmeyen bir olay oldu. Ancak ben her zaman çıkarım futbolumu oynarım. Her zaman takıma katkı sağlamaya çalışıyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz