Arif Erdem: Golü yiyene kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, Trabzonspor karşısında golü yiyene kadar oyunun hakimiyetinin kendilerinde...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, Trabzonspor karşısında golü yiyene kadar oyunun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu söyledi.
Trabzonspor'a 2 - 0 yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Arif Erdem, Trabzonspor gibi güçlü bir takıma karşı mücadele etmenin zor olduğunu belirterek, "Alenzinho, Burak gibi oyuncular ön plana çıkınca ister istemez skor da kaçınılmaz oluyor, ama ikinci yarıda bizim takımımızın çok daha iyi oynadığını düşünüyorum. Golü yiyene kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi. Küçük hatalardan yediğimiz golden sonra ister istemez disiplinden uzaklaştık. Son saniyeye kadar beraberliği yakalama adına tüm defans oyuncularını da ileriye göndermiştik. Kutlamak lazım, Trabzonspor iyi ve güçlü bir ekip. Yaptığımız hatalardan ders alıp, bundan sonraki maçlarda puan anlamında takımı bir yerlere getiririz. Bize yakışan futbolu sergilediğimizi düşünüyorum, ama puanları kaybetmeye devam ediyoruz.'' şeklinde konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yeni transferi Tom Silva ise ''Bugün çok kötü oynamamıştık. Takım halinde daha iyi çalışıp, durumu pozitif hale çevirmeyi umuyoruz. İlk maçımda kazanmak isterdim. '' diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Kamil Zayatte ise karşılaşmanın skorunun maçı yansıtmadığını dile getirerek, kısa sürede bu dönemi atlatacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz