Arif Erdem: İnanırsak çok şey başarırız

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, "Benim takımım inanırsa başaracağı çok şey vardır." dedi.Takımının...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, "Benim takımım inanırsa başaracağı çok şey vardır." dedi.

Takımının kendi evinde Sivasspor'u 4-2 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan genç hoca, karşılaşmada 2-1 mağlup durumdan 4-2 maçı kazanmanın önemli olduğunu kaydetti. Arif Erdem, sözlerini şöyle tamamladı:

"Maça çok iyi başladık. Arzulu ve etkili oynadık. Golü bulduktan sonra bir duraklama devresine girdik ve 2-1 mağlup duruma düştük. Bu skordan oyunu 4-2'ye getiren oyuncularımı tebrik ediyorum. Rakibin 10 kişi kalması bizim işimizi kolaylaştırdı. Futbolcularım inandılar, başardılar. Grupta 3 tane maçımız kaldı. İnşallah 9 puanı alma adına herşeyi yapacağız. Eğer benim takımın inanırsa herşeyi başarır. Başaracağımız çok şey var. Bundan önce başarmıştık yine başarırız."

Reklam
Reklam

Basın toplantısına katılan Serhat Gülpınar da, "Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Bu maçtan önce Sivasspor 4 puan yapmıştı. Kazansalar büyük avantajları olacaktı. Biz kaybetsek de şansımız sona erecekti. İki tarafta açık oynadı. Kalecimiz penaltıyı kaçırdıktan sonra dönüştü golü attık ve sonuçta kazanmasını bildik." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan diğer oyuncu Gökhan Süzen ise Sivaspor karşısında üstün oynayarak galip ayrıldıklarını söyledi. Genç futbolcu, "Bu maç önemi bütün sezonun emeğiydi. Mağlup olarak ayrılsaydık avantajımız kaybolacaktı. Maça çok iyi başladık. Neticesinde golü bulduk. Kolay gellerle iki tane basit gol yedik. Devre arasına girerken beraberlik golünü kaydettik bu bizim için avantaj oldu. İkinci yarı rakipten üstün oynayarak maçı kazanmasını bildik." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz