Arif Erdem: Kazandığımız için mutluyuz

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig'in...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan müsabakada Kayserispor'u 1 - 0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, "Güzel bir mücadele oldu. İki takım da iyi mücadele etti. Kayserispor'u da tebrik etmek lazım; ama kazanmayı daha çok isteyen benim takımımdı. Önemli olan geçen haftaki mağlubiyetten sonra oyuncularımın bugün sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele etmeleriydi. Bu da takdire şayandı. Oyuncularımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Genç teknik adam, hedeflerinin ligi ilk 8 içinde bitirmek olduğunu dile getirerek, "Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Kazandığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kalecisi Oğuzhan, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "İyi oynadık ve haklı bir 3 puan aldığımızı düşünüyorum." dedi.

Eren ise geçen iyi mücadele ederek kazanmayı bildiklerini dile getirdi.

KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SHOTA: ÜZGÜNÜZ

Kayserispor Teknik Direktörü Shota Arveladze, yaptıkları hata sonucu gol yediklerini belirterek, yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Kayserisporlu futbolcu Umut da istemedikleri bir gol yiyince morallerinin bozulduğunu kaydederek, "Önümüzde 4 hafta var; alabildiğmiz kadar puan alıp ilk 8 içinde ligi bitirmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Okay ise geçen hafta Manisaspor galibiyetini hatırlatarak, "Bu maçla birlikte galibiyet serisine devam etmek istiyorduk. Şanssız bir gol yedik. Golden sonra pozisyonlar da bulduk değerlendiremedik. Kaybedilmiş hiçbir şey yok. Mücadelemize devam edip yolumuza bakacağız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz