Arif Erdem: Kazandığmız için mutluyuz

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, Manisaspor karşısında ilk yarı ortaya koydukları güzel futbolla...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, Manisaspor karşısında ilk yarı ortaya koydukları güzel futbolla kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Manisaspor'u 3 - 2 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Arif Erdem, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ''Maça çok iyi başladık iyi hazırlanmıştık sonuçta iki takım da 8 haftadır kazanamıyordu. Bu da bizim üzerimizde olumsuz etki yaratmıştı. İlk 30 dakikada Manisaspor gibi güçlü bir takıma karşı 3 - 0'ı yakaladık. Futbolcularımız bunu başardı. Bir o kadar da net pozisyonlar kaçırdık. Ardından 10 kişi kaldık. 2 gol buldular. İster istemez strese girdik. 10 kişi kalmanın verdiği moral bozukluğuna rağmen iyi savunma yaptık. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Arif Erdem, her ne kadar hissetirmeseler de üzerlerinde dolaşan olumsuz bir havanın olduğunu dile getirerek, "Bugün bunu kırdığmızı düşünüyorum. Böyle güzel bir futbolla kazandığmız için mutluyuz." şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor kalecisi Oğuzhan Bahadır ise uzun zamandır galibiyet alamadıkları için stresli olduklarını kaydederek, "Galip ayrıldığımız için mutluyuz." dedi.

Zeki Korkmaz da Manisaspor maçını kazanarak kötü gidişlerine son verdiklerini belirterek, bu çıkışlarını Fenerbahçe maçında da sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi.

KEMAL ÖZDEŞ: ERKEN GOLLER DİRENCİMİZİ KIRDI

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ilk dakikalarda buldukları gollerin dirençlerini kırdığını söyledi.

İki takımın da 8 haftadır kazanamadığını hatırlatan Özdeş, ''İstanbul Büyükşehir Belediyespor bugün bu seriye son verdi. Biz ise 9. maça çıkardık. Rakibimiz maça iyi başladı, 19. dakikada 3-0 öne geçti. Bu goller direncimizi ve hevesimizi kırdı. Sonra biraz toparladık oyunu, 3-2'ye getirdik. Rakibimiz 10 kişi kaldı, 3-3 yapabilirdik ama 3-2 kaybettik. Yapacak bir şey yok.'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Özdeş, Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Samsunspor ile karşılaşacaklarını dile getirerek, "Samsunspor maçında bu takım tekrar ayağa kalkacak ve kazanmaya başlayacak diye düşünüyorum. Üzerimizdeki takımlarla çok büyük bir puan farkı yok. Altımızdaki takımlarla puan farkını açmalıyız. Umarım bunu gerçekleştiririz. Takımıma inanıyorum, güveniyorum.'' şeklinde konuştu.

Manisasporlu futbolcu Yiğit İncedemir de maça kötü başlamalarına rağmen ikinci yarıda beraberliği getirecek pozisyonlar bulduklarını belirtti.

Bülent Cevahir ise geçen sezon Samsunspor maçıyla yakaladıkları çıkışı yine gelecek hafta oynayacakları Samsunspor karşısında gerekleştireceklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz