Arif Erdem: Kazanmak bizi mutlu etti

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, Fenerbahçe gibi güçlü bir takıma karşı, yalnızca 1...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, Fenerbahçe gibi güçlü bir takıma karşı, yalnızca 1 - 2 pozisyon vererek kazanmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Fenerbahçe'yi 3 - 2 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında turuncu - lacivertli takımın teknik direktörü Arif Erdem, 8 hafta galip gelemediklerini, ancak Manisaspor maçını kazanarak, üzerlerindeki olumsuz havayı dağıttıklarını ve bu bilinçle Fenerbahçe karşısına çıktıklarını kaydederek, "Fenerbahçe gibi güçlü bir ekibe karşı sadece 1-2 tane pozisyon vererek, maçı 3-2 gibi bir skorla kazanmak bizi mutlu etti.'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Arif Erdem, şöyle konuştu: "Maçta atmış olduğumuz kadar da kaçırdık. Futbolcularımız çok iyi mücadele ettiler. Fenerbahçe çok önde oynayan, kenarlardan çok çıkan bir ekip. Biz de onları iyi analiz ettik. Kenarlardan gelen toplarla golleri bulduk. Hedefimiz ilk 8. Bu hedefimize doğru emin adımlarla yürümek istiyoruz. Zaman zaman her takımın inişli çıkışlı dönemi oluyor. İnişi geride bıraktığımızı düşünüyorum. İnşallah bu çıkışı seriye bağlayarak, takımı daha üst seviyeye taşımak için mücadele edeceğiz.''

Fenerbahçe taraftarının kendisine olan tepkisiyle ilgili soru üzerine ise Arif Erdem, ''15 sene Galatasaray'a hizmet etmiş biri olduğum için bu tepki olmuş olabilir. Ama ben İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü olarak Galatasaray ve Beşiktaş'ı da yenmek istiyorum. Galatasaray'a karşı kaybettiğim maç, belki en çok üzüldüğüm maçtır.'' karşılığını verdi.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPORLU FUTBOLCULAR

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2 golünü kaydeden futbolcu Holmen, çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Takım olarak çok iyi oynadık.

Reklam
Reklam

3 tane de çok güzel gol attık. Daha fazla da atabilirdik. Sahada herkes birbiri için savaştı. Bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Göğsü ile attığı golün sorulması üzerine Holmen, "Şanslı bir pozisyondu. Kus'un şut atmaya çalıştığı bir pozisyondu. Ben de göğsümle topu kaleye yönlendirdim. Doğru zamanda doğru yerde olmak da önemli." şeklinde konuştu.

Diğer golün sahibi Webo da "Büyük takımlara karşı oynadığınız zaman maça iyi başlamalısınız. İlk golü erken bulduk bu da moralimizi üst seviyeye çıkardı. Daha sonraki dakikalarda pozisyonlar da bulduk, bunları da değerlendirdik. Üst üste kazandığımız iki maç,

lig başında yakaladığımız ivmeyi hatırlattı." diye konuştu.

Webo, bir soru üzerine vatandaşı Bienvenu ile ilgili olarak, şunları söyledi: "Tanıdığım genç ve yetenekli bir oyuncu. Son dönemlerde eleştiriliyor ve kritik ediliyor; ama muhakkak kendine gelecektir. Genç ve gelecek vaat eden yetenekli bir futbolcu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz