Arif, Ölümünün 22. Yılında Türkülerle Anılacak

'Hasretinden Prangalar Eskittim' adlı şiir kitabı ile büyük yankı uyandıran şair Ahmed Arif, ölümünün 22....

'Hasretinden Prangalar Eskittim' adlı şiir kitabı ile büyük yankı uyandıran şair Ahmed Arif, ölümünün 22. yılında adını taşıyan parkta anılacak.

Kardeş Türküler’in solisti Feryal Öney türkülerini Arif ve sevenleri için söyleyecek. Ölümünden sonra Dikmen Sokullu’da yapılan Ahmed Arif Parkı, Çankaya Belediyesi’nin yenilemesi ile 2 Haziran saat 18.00’de Öney konseri ile açılacak. Üç ayrı bölümden oluşan parkta bulunan amfi-tiyatro, çocuklar için doğal malzemelerle yapılmış oyun bölümleri, havuzlar, spor alanları, yürüyüş yolları, dinlenme köşeleri yenilendi. Ağaçla iç içe geçerek şiirsel bir görünüm oluşturan bir banka dokunulmayarak koruma altına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: