Arif Yılmaz'dan Anneler Günü kutlama mesajı

Annelik, çocuklarına adanmış bir hayatın, maddi hiçbir değerle ölçülemeyecek fedakârlığın, sabrın ve şefkatin adıdır.

Bizleri büyük zorluklarla dünyaya getiren, büyümemiz ve yetişmemiz için pek çok sıkıntılara katlanan annelerimizin hakları hiçbir şekilde ödenemez.

Toplumun temelini oluşturan ailenin ayakta durmasında annelerin çok büyük rolü vardır. Toplumu meydana getiren bireylerin sağlıklı bir şekilde yetiştirilmesinde de birinci ve en önemli öğretmenlik vazifesi annelerindir.

Yüce dinimizce kutsal makamlara layık görülen annelerimiz, gelenek görenek ve millî ve manevî değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe aktarılmasında da büyük görevler üstlenmektedirler. Bu bakımlardan annelerimiz en değerli hazinelerimizdir.

Reklam
Reklam

Gönül borcunu asla ödeyemeyeceğimiz varlık sebeplerimiz annelerimizin bu özel gününü kutluyor, onları saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz