Arife günü çarşı ve pazarlarda yaşanan hareketlilik esnafı memnun etti

Samsun'da bayram öncesi çarşı ve pazarlarda yaşanan alışveriş hareketliliği kısa süreli de olsa esnafın yüzünü...

Samsun'da bayram öncesi çarşı ve pazarlarda yaşanan alışveriş hareketliliği kısa süreli de olsa esnafın yüzünü güldürdü.
Giysi mağazaların bulunduğu İstiklal, Mecidiye ve Fatih Sultan Mehmet caddelerinde Ramazan Bayramı öncesi yoğun kalabalık oluşurken, vatandaşların alışverişten yanı sıra gezmeyi de tercih ettiği gözlendi. Bazı vatandaşlar mağazalardan alışveriş yaparken, bazı vatandaşlar ise pahalılık nedeniyle işportacı tezgâhlarından alışveriş yapmayı tercih ettiği görüldü.
Çocuklarıyla birlikte alışverişe çıkan aile fertlerinin kendilerinden çok çocukları için alışveriş yaptı. Vatandaşlar, çok düşük fiyatlara alışveriş yapmalarına rağmen yine de sıkı pazarlık yapmayı ihmal etmedi. Giysi tezgâhlarının yanı sıra şeker ve çikolata tezgâhlarında da alışverişin hareketli geçtiği gözlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz