Arifiye Meydan Çalışmaları-Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Meydan çalışması hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Meydan çalışması hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Arifiye Meydan çalışmalarını inceleyen Toçoğlu, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'dan bilgi aldı.

Toçoğlu, burada yaptığı konuşmada, Arifiye'nin son yıllarda hızlı gelişme gösterdiğini belirterek, Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin her yanında çalışma yürüttüklerini söyledi.

İlçeleri önemsediklerini, gelişmesine katkı sağlayacak yatırımları hayata geçirdiklerini ifade ederek, "Daha önce sözünü verdiğimiz Arifiye Meydan çalışmasını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 5 bin metrekarelik Arifiye Meydanı çok güzel bir projeye sahip. Yapılan çalışmalar kapsamında meydan zeminini yenileyecek, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştireceğiz. Ayrıca bir havuzun da yapıldığı meydanda modern oturma grupları kurulacak. Meydan çalışmasını kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: