Arıkan'dan engelli gence sürpriz

Başkan Arıkan, engelli gence bilgisayar armağan etti

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, doğuştan engelli 16 yaşındaki Sait Edemen’e bilgisayar armağan etti.

Erken doğumdan dolayı doğuştan engelli olan 16 yaşındaki Sait Edemen’in annesi Vesile Edemen geçtiğimiz gün Toros Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan’dan oğlu için bilgisayar istemişti. Anne Vesile Edemen’in bu isteğini kısa sürede yerine getiren Başkan Yıldıray Arıkan, Sait Edemen’e yeni bilgisayarını armağan etti. Liseye hazırlanan Sait Edemen’in eğitim ve öğretimine katkı sunması için bilgisayarı armağan ettiklerini belirten Başkan Arıkan, “Bu gençler hepimizin. Onlar bu toplumun ayrılmaz birer parçasıdır. Sait gibi gençlerin geleceğe daha bir umutla bakabilmeleri için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız” dedi. Sait’in doğuştan engelli olduğunu belirten Anne Vesile Egemen, iyi bir tedavi ile çocuğunun tekrar yürüyebileceği konusunda doktorların çok umutlu olduğunu söyledi. Eşinin uzun süredir çalışmadığını ve maddi sıkıntı içinde olduklarını ifade eden Vesile Egemen, oğlu Sait’in tedavisi konusunda Başkan Arıkan’dan yardım istedi.

Reklam
Reklam

Başkan Yıldıray Arıkan, Nevşehir’deki bir fizik tedavi merkezinde Sait’in tedavisini tamamlaması için ellerinden gelen tüm yardımı yapacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: