Arım Ton Maraş Dondurması Vinç Yardımıyla İndirildi

Mardin Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği Şube Başkanı (MÜSİAD) Mehmet Ali Dündar tarafından Kızıltepe ilçesinde...

Mardin Müstakil Sanayi ve İşadamları Derneği Şube Başkanı (MÜSİAD) Mehmet Ali Dündar tarafından Kızıltepe ilçesinde Maraşpark kafenin açılışı yapıldı.

Kızıltepe ilçesinde açılan Maraşpark Kafe’nin açılışına Mardin Valisi Turhan Ayvaz’ın sıra çok sayıda davetli katıldı. Açılışta, vinç üzerinde taşınan yarım tonluk dondurmayı Vali Ayvaz tarafından kesildi. Dondurma kesiminin ardında bir konuşma yapan Vali Ayvaz, Kızıltepe ilçesine böylesi bir işyerini kazandırdığı için MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar’a teşekkürlerini illeti. Vali Ayvaz, “Ülkede her alanda kendi şekline göre meşhur olduğu bir konusu vardır. Kızıltepe dediğimiz zaman aklımıza mercimek geliyor. Dünyanın en iyi mercimeği yetişiyor. Dolayısıyla Maraş dediğimiz zaman Amerika Endonezya dünyanın birçok ülkesinde Maraş dondurması var.Mardin Kardeşlikler şehri Kızıltepe sanayiciler tarım şehridir. Şu anda Organize sanayi bölgesinde çok sayıda sanayicimiz yatırım için sırada bekliyor. Önümüzdeki yıllarda işsiz diye bir şey kalmayacak. Kızıltepe eskiden doğudan batıya gidiyordu ama şimdi biz batıdan doğuya doğru işçi isteyeceğiz. Tek şeye ihtiyacımız var birlik ve beraberlik inşallah oda sağlandı. Bundan sonra ülkemizin Mardin’imizin Kızıltepe’mizin önü açıldı. İş yerini Kızıltepe’ye kazandıran MÜSİAD ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar, açılışa katılanlara teşekkürlerini ileterek, Mardin’e yatırımların devam edeceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: