Arınç, Nilüfer Köylü Pazarı'nın açılışını yaptı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da Osmangazi Belediyesi tarafından restore edilen Nilüfer Köylü Pazarı'nın açılış törenine...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da Osmangazi Belediyesi tarafından restore edilen Nilüfer Köylü Pazarı'nın açılış törenine katıldı.

Yağmur altında gerçekleşen açılış törenine vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Arınç'ı alkışlarla karşılayan vatandaşlar yoğun yağmura rağmen açılış törenini takip etti.

Tarihi Hanlar Bölgesi'nde bulunan pazara henüz inşaat aşamasındayken geldiğini belirten Arınç, yağmur sebebiyle konuşmasını kısa tuttu.

Arınç, şunları kaydetti: "Burada 83 esnafımız var, kendi yerlerinde bu güzellik içerisinde ticaretlerine devam edecekler. Mimarisi çok güzel. Herkes hem rahatlıkla gezmek için hem de alışveriş yapmak için buraya gelebilir. 2 milyondan fazla masraf yapılarak 1 yılda tamamlandı. Bursa'nın tarihi kimliğini Nilüfer Köylü Pazarı devam ettirecek."

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Bülent Arınç, Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve milletvekilleriyle pazarın açılış kurdelesini kesti ve pazarı gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz