Arınç ve Karayalçın'dan başsağlığı mesajı

ANKARA (ANKA- TBMM Başkanı Bülent Arınç ile SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, TBMM Başkanvekili ve Bursa Milletvekili Ali Dinçer'in vefatı nedeniyle bir birer başsağlığı mesajı yayınladı.

TBMM Başkanı Arınç, yayınladığı mesajda, Ali Dinçer'in tedavi gördüğü İbn-i Sina Hastanesi'nde hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendiğini belirtti. Ali Dinçer'in çeşitli dönemlerde üstlendiği devlet bakanlığı, milletvekilliği, belediye başkanlığı gibi görevlerle Türkiye'ye büyük hizmetler verdiğini kaydeden Arınç, "Meclisimizin faaliyetlerine çok değerli katkılarda bulunan Ali Dinçer'le çalışma arkadaşlığı yapmaktan büyük memnuniyet duydum. Merhum Dinçer'in yakalandığı amansız hastalığa karşı verdiği mücadele ve organ bağışı konusunda gösterdiği üstün duyarlılık tüm milletimizin takdirini kazanmıştır" dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın da yayınladığı mesajda, Dinçer'in vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, ailesine, yakınlarına ve TBMM üyelerini başsağlığı dileklerinde bulundu.