Arınç Ve Şahin, Nikah Şahidi Oldu

Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bahaeddin Nakıboğlu, Rinak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öz’ün kızı...

Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bahaeddin Nakıboğlu, Rinak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öz’ün kızı Şura Öz ile dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey’in kıydığı nikah törenininde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Naksan Holding Onursal Başkanı Şıh Mehmet Nakıboğlu, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, aile büyüklerinden Emine Nakıboğlu, Bahaeddin Karataş, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu şahit oldu.

Reklam
Reklam

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, nikah şahidi olduğu törende yaptığı konuşmada, çifte sağlık ve mutluluk diledi. Arınç, "Evliliklerinin uzun ve örnek olmasını, her zaman çocukları ve aileleri ile mutluluk içinde yaşamasını temenni ediyoruz. Her iki evladımızı candan tebrik ediyorum. Biz evliliğe çok önem veriyoruz. İnancımız, geleneklerimiz, örf ve adetimiz bunu emrediyor. Gençler vakti geldiğinde mutlaka evlenmeliler. Allah onlara birbirinden güzel hayırlı evlatlar nasip etsin. Başbakanımız bir rakam veriyor, ama ben rakam vermekten yana değilim. Allah diledikleri kadar, gönüllerince evlat versin” diye konuştu.

Nikahın kıyılmasının ardından şahitlerden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, evlilik cüzdanını gelin Şura Öz’e vererek mutluluklar diledi.

Nikah törenine yoğun işlerinden dolayı katılamayan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Mehmet Sarı, Derya Bakbak, Ali Şahin, AK Parti Mardin Milletvekilli Muammer Güler ve CHP Gaziantep Milletvekilli Ali Serindağ, gönderdikleri telgraflarla çifte bir ömür mutluluklar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz