Arınç, yeni adliye binasının yerini gezdi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa’da yeni adliye binasının yapılacağı arsada inceleme yaptı.Bursa’daki...

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bursa’da yeni adliye binasının yapılacağı arsada inceleme yaptı.
Bursa’daki temasları kapsamında Cumhuriyet Başsavcısı Namık Yılmaz ile Merinos Kongre Merkezi’nde kısa bir görüşme yapan Bakan Arınç, daha sonra adliye binasının yapılacağı arsaya gitti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Başsavcı Namık Yılmaz, Baro Başkanı Zekeriya Birkan ve milletvekillerinin de katıldığı gezide Arınç, “Burada yeni adliye binasının yapılması planlanıyor. Bizde burayı görmeye geldik.” diye konuştu.
Bakan Arınç ve beraberindekiler BUTTİM’deki arsa üzerinde bir süre dolaşıp fikir alışverişinde bulunduktan sonra buradan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz