Arınç: Yüreğimize kan damlatanlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz

Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bülent Arınç, terörle mücadelenin sonuna kadar süreceğini söyledi. Bugün sabah...

Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bülent Arınç, terörle mücadelenin sonuna kadar süreceğini söyledi. Bugün sabah Şırnak’tan gelen şehit haberlerinin herkesi üzdüğünü kaydeden Arınç, “Yüreğimize kan damlatanlar var. Şırnak’ta bu gece bir pusu kuruldu ve 2 şehidimiz var. Onlarla sonuna kadar mücadelemiz sürecek.”
Bursa’nın İznik ilçesine bağlı Elbeyli beldesinde yapımı tamamlanan meydanın açılışını yapan Arınç, 40 yıllık belediye olan Elbeyli’nin ilk kez böyle bir güzel meydana kavuştuğunu söyledi. Arınç, “Geçtiğimiz yıllarda bu hizmetler yoktu. Bugün çok şükür yapılan hizmetler taçlandırılmış. Güzel bir şadırvan oturma alanları yeşil alanlar parke taşlı döşemeler alt yapı hizmetleri ile mükemmel bir belde haline geldi. Siz destek olmasanız bunlar yapılmazdı. Büyükşehir belediye başkanımız da başka köylere yardımcı oluyor. 2 milyon TL destekle Elbeyli’de bu güzelliklerinin yapılmasına vesile oldular. Onunla birlikte çalışan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Halkımızın daha huzurlu hayat sürmesi için faydalı olacaktır.” diye konuştu.
Konuşmasında bugün sabah saatlerinde Şırnak’tan 2 şehit haberi geldiğini hatırlatan Bülent Arınç, terör sorunu bitene kadar mücadelenin süreceğine vurgu yaptı. Arınç şöyle devam etti: “Yüreğimize kan damlatanlar var. Yine bir acı haberle karşı karşıyayız. Şırnak’ta bu gece bir pusu kuruldu ve 2 şehidimiz var. Yaralı kardeşlerimiz var. Bu hainler alçaklar, milletin gözünün yaşını döktürenler hayatımızı zehir edenler bugün bizi yine üzdüler. Bu şehit yavrularımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı askerlere Allah’tan şifalar diyorum. Bu caniler cezalarını bulacaktır.”
AK Parti olarak her seçimden oylarını artırarak çıktıklarına işaret eden Bakan Arınç, “Avrupa’nın hiçbir yerinde yüzde 50 oy alarak 3. defa iktidara gelmiş parti göstermezsiniz. Bu oyları boşa almıyoruz. Kara kaşımız ve güzümüz için değil. Başbakanımızı, hükümetimizi çok seviyorsunuz. Yaptığımız hizmetleri takdir ediyorsunuz. Milli gelirin arttığını takdir ediyorsunuz. Hastaneye gittiğinizde insanca muamele gördüğünüz için takdir ediyorsunuz. Hizmet edeceksin milletten oy alacaksın. Hizmet ediyoruz millette takdir ediyor.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

BELDELERE DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR
Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de beldelere desteklerinin süreceğini ifade etti. Elbeyli’ye seçimden önce geldiklerini ve hizmet sözü verdiklerini kaydeden Altepe, şunlaır kaydetti: “Bugün de Elbeyli’deyiz. Seçim zamanında buraya geldik, söz verdik. Sözümüzün arkasındayız. Bugün de sözümüzü yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. 4 bin metrekarelik meydan her şeyiyle yeniden düzenlendi. Meydanımızın aydınlatılması çevre düzenlemesi tamamlandı. 9,5 kilometre alt yapı döşendi. 1787 yaptırılan Yahya Efendi Şadırvanı’da komple yenilendi.”
AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın da beldelere hizmetin her zaman süreceğini ifade etti. Vali Şahabettin Harput, Arınç da Elbeyli meydanının beldeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından Başbakan Yardımcısı Arınç, Vali Harput ve Başkan Altepe’ye çini vazo hediye edildi. Bakan ve beraberindekiler daha sonra Sultan Abdülhamit’in silahtarı Yahya Efendi Şadırvan’nı inceledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz