Arınç'tan AVM iddiasına yalanlama

Taksim'de Gezi Parkı yerine yapılacak AVM'nin ortaklarından biri olduğu iddiasına Arınç'tan yalanlama geldi.

Taksim Gezi Parkı'ndaki direniş sürerken, sosyal medya yeni bir iddia ile çalkalandı. İlk kim tarafından ortaya atıldığı belli olmayan bir iddiaya göre Taksim Gezi Parkı üzerine yapılacak olan AVM'nin ortaklarından biri Bülent Arınç'ın oğlu. İddiayı ortaya atanlar, "NTV Taksim Gezi Parkı'na yapılacak AVM'nin ortaklarından birinin Bülent Arınç'ın oğlu olduğunu ortaya çıkardı" dedi. Twitter'da yayılan bu iddia kısa sürede bütün sosyal medyayı sardı. Arınç'tan iddialara Twitter üzerinden yalanlama geldi.

Reklam
Reklam

"Taksim Gezi Parkı'na yapılacak AVM'ye oğlumun veya başka bir akrabamın ortak olduğu iddası külliyen yalandır. Bu olaya şahsımı ve ailemden birilerinin adını karıştırma gafletinde bulunanları kınıyorum. Kesin olarak söylüyorum. Burayla ne benim ne de ailemden herhangi birisinin hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. Bununla birlikte iftiranın da bir sınırı olur diye düşünüyorum. Şahsıma ve aileme bu iftirayı atanları kamuoyunun takdirine havale ediyorum."

AVM YAPIMINA TÜRK PERAKENDECİLERDEN DE TEPKİ VAR

Hürriyet'in haberine göre Herry markasının sahibi Selami Sarı, "Tepki olarak ben böyle bir AVM'ye girmem, kan dökülmüş bir yerde mağaza açmam. Ben Karadenizliyim, yeşile aşığım. İnsanlar ağaçları korumak için bu kadar reaksiyon veriyor. Ne Gezi Parkı’nda ne de Emek Sineması’nın yerine yapılacak AVM’de yer almam" dedi.

Silk&Cashmere markasının kurucusu ve CEO’su Ayşen Zamanpur da toplumsal hassasiyetlerin dikkate alınması gerektiğini vurgulayarak, “Bu kadar çok toplumsal hassasiyet gösterilen konu da gözlerimizi kapatamayız. İlla orada olmamız şart değil. 7 yıldır Beyoğlu’nda yer arıyorum ama ne Gezi’de ne de Emek’te mağaza açmam” diye konuştu.

Reklam
Reklam

'ŞEHİR İÇİNDE OLMASIN'

Damat, Tween gibi markaları bünyesinde bulunduran Orka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ise projenin tamamını görmek gerektiğini belirterek, “Tarihi gerçekliği korunacak deniyor. Tabii ki toplumsal hassasiyeti de gözetmek lazım. Ancak ben zaten genel manada AVM’lerin şehir içinde olmaması gerektiğini düşünüyorum yıllardır. Çünkü bu pek çok alt yapı ve üst yapı sorununa neden oluyor” dedi.

AVM kiralama ve danışmanlık hizmeti veren 4A’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurtuluş ise, “Böyle bir yeri ne kiralarım ne danışmanlık veririm ne de tüketici olarak giderim” diye konuştu.

CEM BOYNER: PROJEDE YER ALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL

Eski TÜSİAD Başkanı ve Boyner Grubu'nun sahibi Cem Boyner'in eşi Ümit Boyner de bir tweet atarak böyle bir projede yer almayacaklarını duyurdu.

**Haber Etiketleri: <span style="font-family:"Arial","sans-serif";
border:none windowtext 1.0pt;mso-border-alt:none windowtext 0cm;padding:0cm">Taksim Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı haberleri, Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı olayları,taksim gezi parkı projesi, taksim gezi parkı beyoğlu, taksim gezi parkı harita, taksim gezi parkı nerede, taksim gezi parkı kışla, taksim gezi, parkı cafe, taksim gezi parkı özellikleri, taksim gezi parkı tarihi, taksim gezi parkı olayları, taksim gezi parkı eylemi

Reklam
Reklam

<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
border:none windowtext 1.0pt;mso-border-alt:none windowtext 0cm;padding:0cm">

**

Anahtar Kelimeler: