Arının soktuğu şahıs öldü

İzmir’in Gaziemir ilçesinde arı tarafından sokulan bir kişi komşusu tarafından hastaneye götürülmek istenirken yolda hayatını...

İzmir’in Gaziemir ilçesinde arı tarafından sokulan bir kişi komşusu tarafından hastaneye götürülmek istenirken yolda hayatını kaybetti.
Olay bugün saat 15.00 sularında Sarnıç semti 14 sokak 14 numarada meydana geldi. Bekir Sarıtaş (39), evinin üstünde bulunan teras katına çıkarak buradaki tadilatla uğraşmaya başladı. Urla ilçesindeki sanayi sitesinde kaportacılık yapan bir çocuk babası Sarıtaş'ın koluna arı soktu. Astım hastalığı bulunan ve arı sokmasına karşı alerjisi olduğu öğrenilen Sarıtaş durumu hemen eşi Ayşe Sarıtaş’a söyleyerek yardım istedi. Ayşe Sarıtaş'ın koluna buz tedavisi yaptığı Bekir Sarıtaş, bir süre sonra evin ortasında bayıldı. Ayşe Sarıtaş yardım istediği komşusu Hüseyin Karagöz'ün arabasıyla Sarıtaş’ı hastaneye yetiştirmek istedi. Gaziemir ilçesinde bulunan özel bir hastanede Sarıtaş’ı kontrol eden doktorlar şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Eşini gözleri önünde kaybeden Ayşe Sarıtaş, gözyaşlarına boğulurken, polise haber verildi. Nöbetçi savcının talimatıyla Bekir Sarıtaş'ın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Sarıtaş'ın arı soktuktan sonra fenalaştığını anlatan komşusu Hüseyin Karagöz, “Komşumuz Ayşe Sarıtaş eşini arı soktuğunu söyleyerek bizden yardım istedi. Kendisi arı tarafından sokulduğunu fark edince daha önceden alerjisi olduğunu bildiği için hemen eşine söylemiş. Biz yardıma gittiğimizde durumu kötüydü. Hemen arabaya bindirip hastaneye getirdik. Ancak geldiğimizde öldüğünü söylediler.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz