Arıt Belediye Başkanı İha'yı Ziyaret Etti

Arıt Belde Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, İhlas Haber Ajansı Bartın Bürosunu ziyaret etti.

Arıt Belde Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, İhlas Haber Ajansı Bartın Bürosunu ziyaret etti.

Bartın merkeze bağlı Arıt beldesi Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, İhlas Haber Ajansı (İHA) Bartın Bürosunu ziyaret etti. Başkan Şahidi Kuşçu, ziyaret sırasında Arıt beldesinde yapılan yatırımları anlattı. Başkan Kuşçu, "Arıt'ta biz önceliğimizi alt yapıya verdik. Alt yapı belediyecilik anlayışında görülmeyen yatırımlardır. Ancak biz her türlü eleştiriye rağmen alt yapıya önem verdik. İyi ki de verdik. Alt yapıyı bitirdik. Şimdi üst yapıya başlıyoruz. Yollarımıza önem vereceğiz. Arıt halkına sabırlı oldukları için teşekkür ediyorum. Biz sadece kendimizi düşünen bir anlayışa sahip olmadık. Tüm Arıt halkı olarak geleceğimizi düşünerek hareket ettik ve bundan sonra önümüz açık. Arıt'ın tanıtımı konusunda da gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Arıt, insanlarımızın huzur bulacağı bir bölgedir" dedi.

Reklam
Reklam

Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, İhlas Haber Ajansı'nın hem Bartın'ın, hem Batı Karadeniz Bölgesi'nin hem de Türkiye'nin tanıtımını, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası boyutta tanıtımını gerçekleştirdiğini de sözlerine ekledi.

İHA Bartın Muhabiri Mustafa Ahmet Oktay, Başkan Şahidi Kuşçu'ya yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: