Arıtma Konteynerinde Yangın Çıktı

Bodrum ilçesinde, bir otelin arıtma konteynerinde çıkan yangın korkuttu. Cafer Paşa Caddesinde bulunan bir otelin...

Bodrum ilçesinde, bir otelin arıtma konteynerinde çıkan yangın korkuttu. Cafer Paşa Caddesinde bulunan bir otelin bahçesinde bulunan arıtma konteynerinde yangın çıktı. Büyük bir parlama ile başlayan yangın çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Konteyneri başka yere taşımak için kesme işlemi gerçekleştiren işçilerin çalışmasında, konteyner içinde bulunan straforların tutuşması ile yangın çıktı. İçinde biriken metan gazı ile birlikte patlama etkisi yapan yangın sonrası polis geniş güvenlik önlemi aldı. 4 itfaiye aracı yangını kısa sürede söndürdü.

Reklam
Reklam

Otel yetkilisi, konteynerin bir anda alev aldığını belirterek, “Biz konteyneri kesiyorduk oksijen alev aldı. Ne olduğunu anlamadık çok şükür kimseye bir şey olmadı. Konteynerin içinde köpükler varmış onlar yandı ve yangın çıktı” dedi. Öte yandan yangının olduğu bölge yarım saat trafiğe kapatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: