Arıza Yapan Araç, Metrobüs Seferlerini Aksattı

Zincirlikuyu-Avcılar seferini yapan bir metrobüs, Okmeydanı mevkiinde arıza yaptı. Arıza nedeniyle seferler bir süre aksadı.Alınan...

Zincirlikuyu-Avcılar seferini yapan bir metrobüs, Okmeydanı mevkiinde arıza yaptı. Arıza nedeniyle seferler bir süre aksadı.

Alınan bilgiye göre, Zincirlikuyu-Avcılar seferini yapan bir metrobüs, akşam saatlerinde Okmeydanı mevkiinde arıza yaptı. Arıza nedeniyle seferler bir süre aksadı ve araç kuyruğu oluştu. Arızanın giderilmesini bekleyen yolculardan bazıları, yürümeyi tercih etti. Bazı yolcular da duruma tepki gösterdi.

Arızanın aracın motor kısmında meydana geldiğini tespit eden görevlilerin yaklaşık 1.5 saat süren çalışmasının ardından sorun giderildi ve seferler normale döndü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: