Arızalanan Uçak Hava Trafiğini Etkiledi

Atatürk Havalimanı’nda İstanbul-Cenevre seferini yapmak için pist başına gelen Türk Hava Yolları (THY)’na ait yolcu...

Atatürk Havalimanı’nda İstanbul-Cenevre seferini yapmak için pist başına gelen Türk Hava Yolları (THY)’na ait yolcu uçağındaki teknik arıza nedeniyle hava trafiğinde aksamalar yaşandı.

Atatürk Havalimanı’ndan Cenevre’ye hareket için 181 yolcusuyla piste yönelen Airbus-321 tipi uçağın ön dikmesinde teknik arıza meydana geldi. Arıza sebebiyle pist başında kalan THY uçağı, push-back aracıyla THY teknik hangarına çekildi. Terminale alınan uçaktaki yolcuların, THY’ye ait başka bir uçakla Cenevre’ye gönderileceği öğrenildi. Olay sebebiyle Atatürk Havalimanı 35 sağ pisti yaklaşık 30 dakika kalkışlara kapatılırken, pistin açılmasından sonra seferler gecikmeli olarak yapılabildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz