Arjantinli Milli Oyuncu Büyükşehir Kadrosunda

Bu yıl Voleybol Bayanlar Türkiye 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bir...

Bu yıl Voleybol Bayanlar Türkiye 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bir taraftan hazırlık maçlarını sürdürürken transferde de hız kesmiyor. Kulüp son olarak Arjantin Milli Takım oyuncusu Georgina Pinedo’yu renklerine bağladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle futbol dışındaki tüm branşlarda önemli başarılara imza atan Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün bayan voleybol takımı, geçtiğimiz sezon sergilediği başarılı tablonun ardından 1. Lige yükselmişti. Zorlu geçecek sezona hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediyespor Kulübü, oldukça verimli bir transfer dönemi geçiriyor. İller Bankası’ndan Duygu Çetav, Pursaklar Voleybol İhtisas’tan Deniz Avan, Ankaragücü’nden Ceren Çağlar, Karşıyaka’dan Dilara Bilge ve geçen sezon Pursaklar Voleybol İhtisas Kulübü’nde forma giyen tecrübeli oyuncu Pınar Cankarpusat’ı kadrosuna dahil eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü, son olarak Arjantin Milli Takım oyuncusu Georgina Pinedo ile anlaşmaya vardı. Artık Büyükşehir Belediyespor Kulübü için ter dökecek olan 1.79 boyunda 1981 doğumlu Arjantinli oyuncu, takımın Bulgaristan’daki hazırlık kampına katıldı.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle mücadele verdikleri tüm branşlarda kalıcı başarılara imza atmak istediklerini dile getiren Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, “Alt yapıdan yetişecek oyucuların yanında tecrübeli oyuncuları da kadromuza katarak uzun yıllar Bursa ve Türk voleyboluna hizmet etmk istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: