Arka Sokaklar 363. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Ekranların aksiyon dozu yüksek dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen Arka Sokaklar 363. bölümde Engin, vuruldu. Durumu kritik olan Engin'in imdadına ekiptekiler yetişti. Ekip ona bunu kimin yaptığını bulmaya koyuldu.

Cuma akşamlarının aksiyon ve heyecan dozu yüksek dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. 27 Mart Cuma akşamı ekrana gelen Arka Sokaklar 363. bölümde Engin, vuruldu. Acilen hastaneye kaldırıldı ancak durumu kritikti. Öte yandan ekip, Engin'i kimin vurduğunu bulmak için harekete geçti.

ARKA SOKAKLAR 363. BÖLÜM ÖZETİ

Engin, ambulansta hastaneye götürüldü. Deniz ise başında perişan halde ekibe haber verdi. Mesut ve Hüsnü, Reşat Hocayı evinden alıp hastaneye götürdüler. Haberi alan herkes hastaneye akın etti. Engin acil ameliyata alındı. Arka Sokaklar son bölümde Bekir, Haşim'e bilgileri geçti. Ameliyat daha devam ederken gerekli bilgileri vermek için Eren ekibin yanına geldi.

Ameliyatın daha süreceğini, maalesef içeride hala kurşun olduğunu, omurgayı zedelemeden çıkartmaya çalıştıklarından bahsetti. Ayrıca kalbe yakın noktada da bir tane daha kurşun vardı. Arka Sokaklar 363. bölümde ekip dağılıp Engin'i kimin vurduğunu bulmanın peşinde düştü. Engin'in durumu kritikti. Yoğun bakıma alındı. Engin'in ölüm haberi ansızın geldi.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDE AYRILIK

Kanal D'nin sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar'da bu hafta ayrılık yaşandı. Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği diziye katılan İlker İnanoğlu cuma günü yayınlanacak bölümde ölerek diziye veda etti.