Arka Sokaklar 375. bölümde Metin'e kız isteme töreni

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar son bölümü aksiyon dozu yüksek sahneleriyle ekrana geldi. Arka Sokaklar 375. bölümünde Metin'in kız isteme töreni eğlenceli sahnelerinde renkli anlar yaşandı.

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Arka Sokaklar 375. bölümü izleyicilerinin nefes kesen sahneleriyle ekrana geldi. Her bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatmayı başaran Arka Sokaklar son bölümüyle yine aksiyonu bol bir akşam yaşatırken, ekip önce kız isteme heyecanı yaşayadı sonra kaza ihbarının peşine düştü. Güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına kitleyen Arka Sokaklar dizisi son bölümüyle 19 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekranlarında yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 375. BÖLÜM ÖZETİ

Arka Sokaklar yeni bölümünde Hüsnü, Suat, Nazike ve Makbule, Metin ve Aslı yüzünden karakolluk oldu. Makbule karakolda aynı kavgacı tavrını sergileme devam etti. Bunun üzerine Rıza ve Mesut' da karakola geldi. Rıza Aslı'nın annesi Makbule'yi sakinleştirmeyi başardı ama Makbule hala Metin'den şikayetçiydi. Olay Metin'in Aslı'yı istemesi sözüyle tatlıya bağlandı.

Arka Sokaklar 375. bölümünde ekibin yeni macerası ise bir kaza ihbarı ile başlar. Bir motorsiklet bir araç ile çarpışmıştı. Ambulans doktoru Gökhan, durumu ağır olan Cemil ve diğer çocuk ile ilgilendi. Cemil'in yaşama şansı olmadığı için, Gökhan olay yerinde bulunan ambulansa öbür genci yerleştirdi ve onu hastaneye gönderdi. Olay yerinde bulunan ve Cemil'in babası olan Ferhat ise oğlunu öldürenin doktor Gökhan olduğuna kendini inandırıp, adamdan intikam almanın peşine düştü.