Arka Sokaklar 379. bölümde tehlikeli görev

Yeni sezon açışılışını iddialı yapan Arka Sokaklar 379. bölümünde yine heyecanlı anlar yaşandı. Uzun soluklu polisiye dizisinin son bölümde Timur'un Efe'yi kaçırması, tüm ekibi perişan etti. İşte, Arka Sokaklar 379. bölüm detayları!

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz'ın başrollerini paylaştığı Arka Sokaklar son bölümü ile devam etti. Heyecanın ve dostluğun hiç bitmediği, macera ve aksiyon yüklü sahnelerin ekrana kilitlediği dizi bu hafta 379. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni sezon açılışını geç yapmasına rağmen 10. yılında da iddiasını sürdüren Arka Sokaklar son bölümüne Efe'nin kaçırılmasın damga vurdu. Rıza'nın ilk göz ağrısı torunu Efe'nin kaçırılması herkesi perişan etti. Ekip, Timur tarafından kaçırılan Rıza Baba'nın torunu Efe'yi kurtarabildi mi? Arka Sokaklar son bölümü çarpıcı gelişmeleriyle Kanal D'de ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 379. BÖLÜM ÖZETİ

Arka Sokaklar yeni bölümünde Rıza'nın ilk göz ağrısı torunu Efe'nin 5.yaş doğum günü gelip çattı. Pınar ve Ayla havanın güzel oluşundan faydalanıp bahçede doğum günü partisi organize ettiler. Suat ve Nazike başta olmak üzere, herkes partiye davetliydi. Rıza baba ve ekipte işlerini toparlayıp doğum gününe yetişmeye çalıştılar. Pınar, Efe'nin doğum günü için palyaço tuttu. Gelen palyaçonun Timur'un adamı Kunduz olduğundan kimsenin haberi yoktu. Efe Kunduz tarafından kaçırıldı. Rıza'lar aracı takibe alırlar ancak yakalayamadılar. Rıza bu caniliği yaptıranın kim olduğunu düşünürken Timur'dan gelen telefon tüm soruların cevabını vermeye yeterli oldu. Timur Efe'ye güzel bir oda hazırlattı. Çocuğun sevgisini kazanmayı başardı. Arif Müdür, Rıza'ya Efe bulunana kadar neye ihtiyacı varsa kullanması konusunda tam yetki verdi. Rıza, Aylin'i emniyete çekti. Tüm ekipte destek vermek amacıyla emniyette Rıza'nın yanındaydı. Bir yandan da çileden çıkan Ali'yi sakinleştirmeye çalıştılar. Timur'un planı Rıza babayı komple ortadan kaldırmak, Efe'yi de çekirdekten yetiştirip iyi bir mafya adamı yaptı.