Arka Sokaklar son bölümü izleyicisiyle buluştu

Arka Sokaklar 370. bölümü izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başardı. Arka Sokaklar son bölümde yine aksiyon dolu anlar yaşanırken, izleyenler heyecan dolu sahnelerle ekranlarının başından bir an ayrılmak istemediler.

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar 370. bölümü yayınlandı. Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinde izleyicileri bu kez oldukça keyifli sahneler ekrana geldi; Hüsnü önüne gelen herkesi kırıp dağıtmaya başladı, Hüsnü'nün beklenmedik çıkışları ekibi de zor durumda bıraktı. Komiser Engin ise yurtdışından gelen ve bir anda ortadan kaybolan Kristin'in peşine düştü. Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar son bölümü 15 Mayıs'ta Kanal D ekranlarına geldi.

ARKA SOKAKLAR 370. BÖLÜM ÖZETİ

Hüsnü fazlasıyla sinirli biri haline gelmiş ve her önüne geleni hırpalamaya başlamıştı; Ekip ise, ne olduğuna bir türlü anlam veremedi. Hüsnü, ufak bir hırsızlık olayını büyütünce Rıza Baba duruma el koydu.. Hüsnü, öfke kontrolü için psikoloğa gitmek zorunda kaldı. Hüsnü'nün ailesi bu tedavide ona nasıl yardımcı oldu? Arka Sokaklar son bölümünde Komiser Engin ise yurtdışından gelen ve bir anda ortadan kaybolan Kristin'in peşine düştü.

Rıza Baba'nın ise bir misafiri vardı; Müsteşar Yardımcısı arkadaşı Avni Bey'di. Avni'nin ziyaret amacı, Dış Ticaret Kongresi için Türkiye'ye gelecek olan Kristin Edvırds'ın koruma görevini, özellikle Engin'in üstlenmesiydi. Rıza, Avni ve Engin bu konuyu konuşurken, Hüsnünün bağıra çağıra ofise girmesi herkeste şok etkisi yarattı. Bunun üzerine Rıza Baba, Hüsnü'yü öfke kontrolünde bir numara olan Noyan hocaya terapiye gönderdi.

Engin, Deniz'i de yanına alarak Kristin'ın kalacakları otele gidip güvenlik tedbirlerini almaya başladı. Arka Sokaklar 370. bölümde Kristin, Engin ile ilk karşılaştığı andan itibaren ona fazla yakınlık gösterdi. Deniz ise bu durum karşısında çok bozulmuştu; fakat, olaylar bir andan bambaşka bir hale geldi. Çünkü, Kristin ansızın ortadan kayboldu. Rıza, Engin ve Deniz Kristin'ı sağ salim bulmanın peşine düştüler.