Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı: 445. Bölümde Rıza baba kaçırılıyor mu?

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı an itibariyle yayınlandı. Arka Sokaklar 445. Yeni bölüm fragmanını, Mynet TV sekmesinden takip edebilirsiniz. Arka Sokaklar 445. Bölüm fragmanına göre, final sahnesine gittikçe yaklaşıyoruz ve ekip büyük patronun peşinde takılıyor. 'Patronun' hedefinde ise ekibin lideri Rıza Soylu var! İşte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı!

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı an itibariyle yayında. Arka Sokaklar dizisinin 445. Yeni bölümüne ışık tutan fragmanında, ekip büyük patronun peşinde düşüyor. Lakin, patronun hedefinde ise Rıza baba bulunuyor. Gürcan ile olan kovalamacın ardından sıra büyük parton İlhan Kansu'ya gelir. Fakat İlhan Kansu, öyle bekleyecek tipten değildir ve bu oyun başlamadan en başındaki isim ile oyunu bitirmeyi amaçlıyorlar. Kurulan tuzak sonucu eli silahlı adamlar Rıza Baba'yı yakalıyorlar.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanının diğer varyasyonu ise öbür gün yayınlanacak. Pazartesi günü yayınlanması beklenen diğer 2. yeni bölüm fragmanında ise, düğün ile ilgili bazı ayrıntılara yer verilmesi bekleniyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU

İlhan Kansu'nun oğlu Harun'un tanıdığı Valeri, uğradığı tecavüz sonrası hamiledir. Bebeğin dünyaya gelmesine az bir zaman kala Valeri ölür. Ekibimiz, Valeri'nin ölümünü araştırırken onları İlhan Kansu'ya bir günlük bulurlar.

Metin, Asiye'ye aşık olmuştur ve evlenmek ister. Asiye ise, memleketi olan Rize'ye gider. Metin'in ciddiyetini anlamak için onu da Rize'ye çağırır. Metin kararlıdır ve hiç kimseye haber vermeden Rize'ye gider. Fakat Metin'in, Asiye'nin babasının inadını kırması ve Hüsnü'nün durumu kabullenmesini beklemek zorundadır. Suat'ın ikna gücü ile Hüsnü, Asiye'yi istemek için ailesi ile birlikte Rize'ye gider..