Arkadaşının elini bırakmadı

Tekirdağ'da Hüseyin Ertürk kullandığı motosikletle kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile arkadan çarptı.

Tekirdağ'da Hüseyin Ertürk kullandığı motosikletle kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Ertürk yaralandı. Arkasında oturan Ustaoğlu, yaralandığı arkadaşının elini ambulansa taşınana kadar bırakmadı.

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde 46 yaşındaki Hüseyin Ertürk kullandığı motosikletle kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Ertürk ile arkasındaki arkadaşı 36 yaşındaki Leyla Ustaoğlu yaralandı. Ustaoğlu, yaralandığı için yerinden kalkamayan Ertürk’ün elini ambulansa taşınana kadar bırakmadı.

Reklam
Reklam

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında Yünsa Işıklı Kavşakta meydana geldi. Saray İlçesi’nden İstanbul’a giden 34 ZLS 51 plakalı motosikletin sürücüsü Hüseyin Ertürk, kırmızı ışıkta duran Semih Öztürk yönetimindeki 34 FM 1333 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Ertürk ile arkasındaki arkadaşı Leyla Ustaoğlu yaralandı.

Hafif yaralı olan Ustaoğlu, yerinden kalkamayan arkadaşı Hüseyin Ertürk’ün elinden tutarak sakinleştirmeye çalıştı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerinin Ertürk’ü hastaneye götürmek için ambulansa taşımasına kadar elini bırakmazken, yanına binerek yaralı arkadaşına destek oldu. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Mehmet YİRUN-Şaban KARDEŞ, DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: