Arkadaşıyla Içki Içerken Rahatsızlanıp Öldü

BURSA, (DHA)- BURSA'da dün akşam arkadaşı ile içki içtikten sonra rahatsızlanan 47 yaşındaki Bekir Karabaş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Daha

BURSA, (DHA)- BURSA'da dün akşam arkadaşı ile içki içtikten sonra rahatsızlanan 47 yaşındaki Bekir Karabaş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Daha önce iki kez kalp krizi geçiren Karabaş'ın ölüm nedeni, otopsi sonucu belirlenecek.
Bursa'da oturan bekar Bekir Karabaş dün akşam, merkez Nilüfer İlçesi Görükle Mahallesi'ndeki evinde, arkadaşıyla birlikte yemek yedi. Ardından Karabaş rakı içerken, arkadaşı bira içti. Karabaş bir süre sonra rahatsızlanınca arkadaşı ambulans çağırdı. Karabaş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Daha önce iki kez kalp krizi geçirdiği öğrenilen Karabaş'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Bursa Cumhuriyet savcılığı, Bekir Karabaş'ın içtiği rakının sahte olup olmadığını da araştırıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: