Arkadaşları Son Mesajından Şüphelenince Acı Gerçekle Karşılaştı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen evli ve 1 çocuk babası 52 yaşındaki Süleyman...

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen evli ve 1 çocuk babası 52 yaşındaki Süleyman Karacan, ağaca asılı olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre Malkara ilçesinde çiftçilik yapan evli ve 1 çocuk babası 52 yaşındaki Süleyman Karacan, Gözsüz köy yolu üzerinde bulunan Sinanpaşa Merası ağaçlandırma sahasına geldi. Karacan, arkadaşlarına hava almak için Sinan paşa merasında bulunduğunu mesajla bildirdi. Karacan’ın attığı mesajdan şüphelenen arkadaşlarının merak ederek araması üzerine Karacan, Sinanpaşa Merası’nda çam ağacına iple asılı şekilde bulundu. Durumu gören arkadaşları hemen Jandarma ve 112 ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Karacan’ın ölmüş olduğu belirledi.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet savcısının ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası Süleyman Karacan’nın cesedi Malkara Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Burada yapılan ilk incelemelerin ardından ceset İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: