Arkas Spor Altyapıda Da Şampiyonluğu Hedefliyor

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde 2012-2013 sezonunda mutlu sona ulaşan Arkas Spor, altyapı gruplarında da...

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde 2012-2013 sezonunda mutlu sona ulaşan Arkas Spor, altyapı gruplarında da Türkiye şampiyonu olmak istiyor.

Küçük, Yıldız ve Genç takımlarının hem erkeklerde hemde kızlarda bu sene de Türkiye Şampiyonası finallerine kaldığını söyleyen Basın Sözcüsü Uğur Özden, “Üç yıldır üst üste 6 takımımızla finallere gidiyoruz. Türkiye'de bunu daha önce başarabilen bir kulüp olmadı. Geçen sene altyapılarda 3 şampiyonluk 2'de ikincilik elde etmiştik. Bu yıl hedefimiz 6'da 6 yapmak” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Mavi beyazlı ekibin Genç Kız takımı, 15-20 Mayıs'ta İstanbul'da, Genç Erkek takımı aynı tarihlerde Ankara'da birincilik kürsüsüne çıkmak için mücadele edecek. Ardından Yıldız Kız takımı, 26 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Bursa'da, Yıldız Erkek takımı yine aynı tarihlerde Kocaeli'de şampiyonluk mücadelesi verecek. Küçük kızlar ve erkeklerin Türkiye Şampiyonası finallerinin yeri ve tarihi ise önümüzdeki günlerde Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından açıklanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: