Arkas Spor, Genç Oyuncularının Sözleşmelerini Uzattı

İZMİR (AA) - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nin son şampiyonu Arkas Spor, altyapısından yetişen 5 oyuncusunun sözleşmelerini 5'er yıl uzattı.

İZMİR - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nin son şampiyonu Arkas Spor, altyapısından yetişen 5 oyuncusunun sözleşmelerini 5'er yıl uzattı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, genç oyuncularla uzun vadeli çalışma ortamı yaratmak için bir adım attıldığı, altyapıdan yetişen ve A takımda forma giyen 23 yaşındaki orta oyuncu Hakkı Çapkınoğlu, 21 yaşındaki orta oyuncu Mustafa Koç, 20 yaşındaki smaçör Gökhan Gökgöz, 18 yaşındaki pasör Yiğit Gülmezoğlu ve 19 yaşındaki smaçör Yiğit Onaylı'nın sözleşmelerini 5'er yıl uzattıldığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: