Arkasspor Hoag'la Sonuna Kadar

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Dış İlişkiler Sorumlusu Bahadır Osman, Hoag'la sonuna kadar devam etmek istediklerini belirterek, "Türkiye'ye genç oyunculara onun kadar şans veren

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Dış İlişkiler Sorumlusu Bahadır Osman, Hoag'la sonuna kadar devam etmek istediklerini belirterek, "Türkiye'ye genç oyunculara onun kadar şans veren antrenör çok az geldi. Hoag sayesinde altyapımızdan yetişen 19 yaşındaki Yiğit Gülmezoğlu, en iyi pasör ödülünü kazandı. Glenn Hoag, kulüp misyonumuza en uygun isim. Kendisinin Arkasspor'da emekli olmasını istiyoruz" dedi.
Bu arada Arkas'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Kanadalı pasör çaprazı Schmitt, şampiyonluk kutlamalarının ardından takımdan ayrıldı. Schmitt'in, Brezilya'nın Funvic Taubate ekibiyle anlaştığını kaydeden Bahadır Osman, şu bilgileri verdi:
"Bizden 1 yıl izin talep etti. Daha önce Rusya ve Kore'de oynadığını, hayalinin Brezilya olduğunu ve bu şansı kullandıktan sonra gelecek sezon Arkasspor'a dönmek istediğini ifade etti. Başka bir kulüple anlaşmasına rağmen Final Etabı'nda inanılmaz bir performans sergiledi. Böylesine karakterli bir oyuncuya kapımız her zaman açık."

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: