Arkasspor Için Salona

İZMİR, Basın Sözcüsü Uğur Özden, 21 Mart'ta Rusya'da oynanacak rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istediklerini dile getirerek Atatürk

İZMİR, Basın Sözcüsü Uğur Özden, 21 Mart'ta Rusya'da oynanacak rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istediklerini dile getirerek Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Arena'nın dolmasını istedi. Şampiyonada şu an Avrupa'nın en iyi 12 takımından biri olduklarını ifade eden Uğur Özden, şöyle dedi:
"Bunu daha da ileriye taşımak için tur atlamak ve 6'lı play off'a kalmak istiyoruz. Taraftarımızın bize vereceği desteğe ihtiyacımız var. İzmir seyircisi bu önemli maçta yanımızda olsun."
Arkasspor, rakibini elediği takdirde İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Berlin Recycling Volleys eşleşmesinin tur atlayanı ile 6'lı play off'ta karşılaşacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: